khai&noniey

Monday, 18 February 2013

hepy ever after


hye :D salam sayang semua.. pehh !! berhabuk dah blog noni. setelah kian lama tak update. hari akhirnya.. haha.. busy sangat sampai tak semapt nk berblogger. tade ape nk write down kt sni.. cume macam biasa lah just saying SAYA MANUSIA PALING BAHAGIA DALAM HIDUP <3. kenapa ?? why and why ? kerana saya mempunyai HUBBY yang sangat sayangkan saya dan menghargai saya. janganlah cemburu sebab setiap insan berhak memiliki kebahagiaan masing2..kan ???


dan nilah picture gedik2 kami berdua yang terhasil sewaktu keluar bercekerama dibawah bulan purnama semalam.. eceeewaahhh ! :p ... MODH KHAIRUL NIZAM tengs yer bawak sayang gan alia cari rumah sewa semalam.. habis stu seri kembangan ditawafnyer,.. huhu.. and yang paling best HUBBY teman sayang tengok konsert.. tenkiu sooo muchy.. soie taw semalam bukan tanak tengok wayang.. tapi cerita tak best la bie.. haha.. tapew.. at least kita dpat maman BURGER KING kat ALAMANDA kan bie?? .. haha.. hari pon tak dpat tengok wayang ag sebab yang sama crita tak ada yg best..genre yang sama je.. takde yang adventure.. tapi takpe.. kita dapat mamam DOMINO PIZZA kn.. haha.. lepas kena 3 suntikan vaksin.. banyak pulak syg makan.. haha.. tapi badan sakit2 lg.. hati senang takpe..and tengs also to MY BELOVED MAK MERTUA sebab risaukan menantu sulong dea ni.. tak hbis2 suruh mamam ubat.. yea mak..!! noni makn ubt. hehe .. :p eceh.. btw, i miss my mom so much.. tak sbr nk cuti.. ! :( .. and one more thing, sesape yang kt kolej yang cakap noni sombunk.. itu dusta semata2 dan tidak benar.. haha.. noni just ta cam korunk lahh.. rjin2 lah tegur bukan rugi pon.. senyum pon dah ckop.. huhu.. btw, pada kawan2 noni yang ada masalah sekarang ni.. noni doakan yang terbaik buat kamu CIK OTOMEN.. MIZS AZY LAUGH.. be strong okeyh.. remember kerana dugaan dirir kita bertambah kuat.. HIDUP INI INDAH KALAU KITA PANDAI MENGHARGAI <3 bye. selamat malam 

No comments:

Post a Comment