khai&noniey

Thursday, 11 April 2013

my skin having a bad peeling :(

TABITA SKIN CARE!!!

i'm try using this hot meletop product now. thats y my skin peeling rite know.nak sgt kn,rasain lah noniey..bila dah peeling pedih ooo masa nk cuci muka n pakai toner. dah la mahal.cehhh! cam aku beli plak.padahal dapat free.hahaha..nak repair skin yg burn masa jadi promoter kt jom heboh. terpaksa la. bila dah pkai tabita ni.aku teringat satu product yg aku pernah pkai dulu. sebijik cam tabita.cuma nama product lain dan warna juga bentuk nya.ni dia.

CLARIDERM namanya.

dulu aku pakai ni. dia punya ramuan dan lain2 sama dan sebijik cam tabita, toner,krim mlam dan siang dan pencuci muka.semua sama..aku ta taw la tabita tiru die.atau die tiru tabita.tapi aku pkai clariderm sejk form 3. tabita ni pulak hot meletop hujung tahun 2012. then,aku cuba la tabita. but get the same effect .so, aku keep going pkai tabita skrg,then da ok peeling cont with my old product CLARIDERM. hehe.. satu set tak sampai 300 pon 50 hengget je..haha
sekiannnn!!