khai&noniey

Monday, 18 February 2013

missing someone :;)



hey guys !..korng kenal tak mamat nieh.. i;m crazy fall in love with this guys .. huhu.. :p .act. aku rindu dekat dea jew ..haha. nsem kn ?.. haa jeles ?.jgn jeles..korng pon bole dpat yg mcm nieh ..huhu ..
eyh..da lame aku tak update blog kn.. senanyer nak bersih kn blog aqu nieh pasl samph2 yg aqu prnh update dlu..now da clean..tapi still ade lg sket..sbb noni tak pandai la nk edit2 blog sgt..huhu..cmni pon kre ok lah kan :).. and di kesempatan ini noni nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA bg yg puasa ..huu ..noni nak mntk maaf law ade buad slah dan silap dengan kawan2 yg tersyang..hee..kutip duet raya byk2 keyh..huhu.. bye!! .. btw, hubby i love soo much .. tengs coz being my beloved hubby .muahhhhh <3
dedicated ==> mohd khairul nizam <3

selamat hari raya


hai .. jumpa lagi .SELAMAT HARI RAYA .. hehe .. guys nak thu tak ..esok kita puasa bongsu kn ..last puasa kan..soo ..dengan bangga nya esok jugak genap hubungan kami selama 6bulan ..masih diawl perhubungan.. tapi pehh ..byk kli jugk gduh .. huu ..nk mnje2 .. byk ugk la dugaan kan .. macam2 yg terjadi .. tapi kami berdua tetap bersatu hati dan saling menyanyangi antara stu sama lain .. kmi ikat hati masing2 taw .. kan bie .. mohd khairul nizam saya nur syafiqah sangat yg teramat sgt pada awk bie !!!!!


comel kan hubby noniey .. manje je dea time nieh.. i'm fall in love for one again with my beloved hubby ! ..
and ATTENTION !!!!!
sapa yang berani kacau hubungan aku ..bersiap sedia lah kepala korang bawah kaki aku
BE ALERT !! OKAY !!
tak kisah la korang bekas awek dea ke.. bekas kawn ke ..bekas tapawe ke dan segala bekas yg ade!
korang tak berhak memiliki hati khai selain aku .. cermin diri dulu ebelum tang kap gambar .. err .. tada kna nmngena pon..haha ..ahh ! wateva lah .. yg penting aku percya yg hubby aku tak pndang belkang blek.
kalau ludah pon orang tak akan jilat balik . ni kan TAIK yg di buang tak kan lahh nak kutip balik kan :D
sedar lah sikit korang tuh taik yg dah dibuang ..
so jangan nak terhegeh ,.. okeyh .. peringatan untuk diri aku sendiri jugak ..!
khai is always belong to me !!! KHAI  is mine !! 
NO POKING2 ! NO FLIRTING2 ! NO TAGING2 ! 
I WILL KILL YOU GUYS !

hepy ever after


hye :D salam sayang semua.. pehh !! berhabuk dah blog noni. setelah kian lama tak update. hari akhirnya.. haha.. busy sangat sampai tak semapt nk berblogger. tade ape nk write down kt sni.. cume macam biasa lah just saying SAYA MANUSIA PALING BAHAGIA DALAM HIDUP <3. kenapa ?? why and why ? kerana saya mempunyai HUBBY yang sangat sayangkan saya dan menghargai saya. janganlah cemburu sebab setiap insan berhak memiliki kebahagiaan masing2..kan ???


dan nilah picture gedik2 kami berdua yang terhasil sewaktu keluar bercekerama dibawah bulan purnama semalam.. eceeewaahhh ! :p ... MODH KHAIRUL NIZAM tengs yer bawak sayang gan alia cari rumah sewa semalam.. habis stu seri kembangan ditawafnyer,.. huhu.. and yang paling best HUBBY teman sayang tengok konsert.. tenkiu sooo muchy.. soie taw semalam bukan tanak tengok wayang.. tapi cerita tak best la bie.. haha.. tapew.. at least kita dpat maman BURGER KING kat ALAMANDA kan bie?? .. haha.. hari pon tak dpat tengok wayang ag sebab yang sama crita tak ada yg best..genre yang sama je.. takde yang adventure.. tapi takpe.. kita dapat mamam DOMINO PIZZA kn.. haha.. lepas kena 3 suntikan vaksin.. banyak pulak syg makan.. haha.. tapi badan sakit2 lg.. hati senang takpe..and tengs also to MY BELOVED MAK MERTUA sebab risaukan menantu sulong dea ni.. tak hbis2 suruh mamam ubat.. yea mak..!! noni makn ubt. hehe .. :p eceh.. btw, i miss my mom so much.. tak sbr nk cuti.. ! :( .. and one more thing, sesape yang kt kolej yang cakap noni sombunk.. itu dusta semata2 dan tidak benar.. haha.. noni just ta cam korunk lahh.. rjin2 lah tegur bukan rugi pon.. senyum pon dah ckop.. huhu.. btw, pada kawan2 noni yang ada masalah sekarang ni.. noni doakan yang terbaik buat kamu CIK OTOMEN.. MIZS AZY LAUGH.. be strong okeyh.. remember kerana dugaan dirir kita bertambah kuat.. HIDUP INI INDAH KALAU KITA PANDAI MENGHARGAI <3 bye. selamat malam