khai&noniey

Tuesday, 27 November 2012

selamat hari jadi


hye.happy bzday to me. hehe. 27/11/2012 genap 20 tahun. actually,noni taw korang beria sangat nak taw hadiah apa noni dapat kan.. letup2kan jari dulu before typing. hhaha.. for the second time noni nak ucapkan terima kasih lagi bagi yang wish besday noni.. noni sebenarnya menunggu present dari korang..joke only..:p.hahaha hhaha.jom.cekidaout......

hadiah pertama:
cuba teka apa ni? n jam tangan hadiah dari mak mertua noni. comel je jam ni.sesuai gn tangan noni yang kcik ni. tengs mom. :)

hadiah kedua pulak :
yang ini dari hubby noni. bukan lah intan.bukan permata. tapi ia amat bermakna. tengs yaw biey sebab tipu syang kate g tengok wayang.padehal 2 jam round kt TS cri cincin ni. tengs biey.u're so sweet gula-gula gitu.muah3x.haha.

hadiah ketiga:
nieh pon dari hubby jugak. album ni b bg lambt sket sebb dia ckp tunggu dia ckup duit nak cuci semua gmbr-gambar kami. so sweet biey. tengs yaw biey. fisrt time in my life syg dpt hdiah2 cmni. sgt bermakna.
i love you biey <3

No comments:

Post a Comment