khai&noniey

Tuesday, 26 March 2013

hai..hai.. fuhhhh!!!!!1berhabuk suda blog nieh.hehe. lama tak update habaq hang :D tade mase la,tambah2 tengah practical ni.harharhar...okay.mesti korang dah taw noni nak bg taw apa.hehe.ce teke.ceteke.???

okay noni nak bagi taw yg 18/feb/2013 ccukup anniversary setahun kiteorang.ta sangke kan.pejam celik.pejam celik dah setahun.tape. noni cuma tunggu hari nak disatukan je.hehe.nampak sangat gatal nak kahwin..okey.sempena anniversary one years kiteorang ni.noni nak share sedikit rasa kasih sayang kami kepada korang.ecewah!!!!!.haha.this video adalah picture2 between us dari awal perkenalan sampai sekarang.kalau rasa nk tengok.u can enjoy it.kalau rasa meluat.g men jauh2.haha..

18/Feb/2012-18/Feb-2013 (1 years)

video



haaa..ni lah pic sepanjang setahun perkenalan kiteorang.okay,bukan tuh jew.di kesempatan ni.noni just nk bgi taw dekat my beloved hubby. yang syg cyg biey.  dalam setahun macam2 dugaan kan biey.btw,dugaan tuh jugak megajar kite erti kekuatan.dan hari ini sayang akui.EGO sayang mmg tinggi.sorry!!! but i'll try to change. thanks for everything that yu have done for me.i'm very appreciate all the things biey. especially,bila kita shopping. tengs untuk semua baju2 yang berlambak b belikan :p


 (gambar hiasan)

itu bukan almari saya yea.hiasan je. almari saya lagi besar.sampai ta muat semua baju biey beli tuh. (bajet) haha.types noni ta suke pkaian yg terlalu mhal.pling mhal 40 ke atas je. noni shopping lebih pada Times Square.TS kan murah2 haha.. uptown downtown.noni bukannye DEMAND sangat mcam korag.oppss..haha.ni bru baju. belum termasuk yang di bawah ini lagi. jeng jeng!!
(gambar hiasan)
haha. this is lesson number one for you BOYS.Girl are never satisfied with just one pair of shoes. :D haha. tapi kasut hubby belikan tade la sebanyak ni hubby kan2x. hehehe..okay. ni benda sampingan je yg biey belikan.belom product kecantikan noni ag. haha. ce teke product ape?????
ni mmg noni punye ok.!
jeng!jeng!jeng! safi balqis rahsia kecantikan saya. nak cntik macam noni.pkai ah niey.. hahaha.. tapi benda ni 2 atau 3 buln sekali bru beli.walaupon pkai hari2 tapi dia lambat nak hbis. yg sellu sgt hbis pencuci muke gn toner je. .eyh! ada lagi.
ni pon original dari noni. gila make-up! :;)
haaa....nieyh bnda paling penting. make-up noni.bende ni sllu biey topupkan sikit2 je.sebab noni ni mak andam dan noni suke make-up .so,bnda ni penting la.punca rezeki jugak. noni punya barang make-up bukan brang yg mahal.murah je.macam jenama MAC kt carone chia banting pon bole dapat.hehe. foundation je beli yang ori la..sape kate nak cantik dan bergaya kena guna brang mahal je.NO!!! slah2. nk belajo meyh noni ajo. :). keyh.one more thing is.....
gambar hiasan 
handbag!mmg noni jarang beli. sometimes je. kalau nak beli pon TS jugak noni g. dekt bwah tuh.murah2 siot. semua harga RM25-RM45 only.baru-baru ni ada la noni beli satu. buat apa beli mahal2 kalau buat kita nampak murahkan.hehe. beli yang murah pon dah berbaloi nmpak cntik gak pe. cume kualiti ja berbeza. kalau noni nak beli yang mhal.. LV la jawabnye.harharhar :p rabak poket biey.hehe..
ape la..itu baru bab topik shopping barang2 noni. nieh ta masuk budget khai bab makan lagi.
nyummyyyy...

jeruk..fav saya..:p
 dulu kalau boleh hari-hari mau makan luar. noni ni mnegada-ngada.nak makn tuh la.nak mkan ini lah. ntah bpe bnyak dah.tak ingt. makn tanak dekat2 semua pi KL nun Sg.Besi.hehe.
kalau dah kluar jejalan sana sini.macam2 la nk makan. and one more thing,korang mesty selalu tengok noni upadte status MOVIE TIME......!!!!!!!
biey,nieh kita punya ticket wayang.cyg simpan.separuh ag kt biey en?
noni pon tataw berapa banyak tiket wayang yang noni dah kumpul sepanjang perkenalan kiteorang yang dah sethun ni. noni simpan dalam satu kotak.buat kenangan :)..okay-okay.macam2 la noni ni.semua nak cerita.eyh! punya pasal lah.haha...who cares rite biey. ada lagi nak cerita.kalau da pakai handset mesti banyak duit nak pkai buat topup kan2x.
nah amek topup freeeeeeee... hehe.. seingat noni.sepanjang perkenalan kami noni ada sekali atau dua je yang noni tlong topupkan kt biey.selebihnya biey yang topup kan.haha. bru sedar lah biey :p hehe. itu baru wet topup.wet biey bank-in time syg kt kampung ag.et b bg at belanje bulan2 ag. kalau kumpul balik.lepas kenduri kahwen.hahaha..besar sungguh pengorbanan biey. tengs biey.thats y i love you. not because your money. but it's because your hearts. :) ouh!fall in love again with khai.ehehehehe..:D
n then,korang kalau baca mesty korang cakap aik khai jeke yg kuar duit.. huhu.. mmg pon..but sometimes noni pon tolong dia jugak kalau dia susah.cuma noni ni lebih skit la time berjalan.shopping, mkan semua.hehe..jadi untuk anniversary kami ni. noni bg hadiah la kt biey. nak tahu apa dia.. ni haaa...
ncet NOKIA TORHLIGHT!.haha.bukan ni

bertukar kepada!!!!!!!!!!!

BALCKBERRY STORM II.!!!!!!!!!!!

magic tak?? haha.. ni je yang mampu noni bagi. hehe. kami kan dua-dua pkai nokia torchligt gitu.now nak tuka ah. storm 2. 2 bjik sekli angkat. gila nak bagi khai pkai sorang mana aci gitu.dia bole BBM noni plak ta boleyh. haha! jeles. da lama ta pkai ncet canggih cengini.batak ah skit en.haha..okay la.stop in here. bila-bila ada masa baru update lagi.
To: Mohd Khairul Nizam B. Sanusi.
HAPPY ANNIVERSARY 1 YEARS.HOPE WE'LL STAY TOGETHER TILL THE END OF TIME.
LOVE YOU SOO MUCHY!! bye alls :)









No comments:

Post a Comment